Εμείς κι εσείς

Ιδρύσαμε τη Mind The Gap το 2015, 3 επαγγελματίες  με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο τους, με σκοπό να προσφέρουμε υπηρεσίες consulting που θα κάνουν τις εταιρείες αυτό που ονειρεύονται να είναι. Δε μας αρέσει να αποκαλούμαστε “σύμβουλοι επιχείρησεων”, γιατί ο ρόλος μας είναι να ανακαλύπτουμε μαζί με τις επιχειρήσεις αυτό που η καθεμιά χρειάζεται για να φτάσει την ιδανική εκδοχή της, όχι να επιβάλλουμε θεωρίες, ούτε να κλείνουμε τα μάτια στις πραγματικές καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζετε.

Ως πιστοποιημένοι εκπαιδευτές, όλοι στην ομάδα της Mind The Gap επενδύουμε στην κατανόηση των πραγματικών στόχων και επιδιώξεων των πελατών μας και στη συνέχεια αξιοποιούμε τις γνώσεις, την εξειδίκευση και την εμπειρία των στελεχών μας και τη μετατρέπουμε σε αυτό που ονομάζουμε “το νέο consulting”,  ώστε να προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις που αφορούν την κερδοφορία σας, την αποδοτικότητα του προσωπικού σας, την ανάπτυξη σας σε σχέση με τον ανταγωνισμό και δουλεύουμε μαζί μέχρι να πετύχουμε τους στόχους σας. Για αυτό λέμε ότι δεν είμαστε μια συνηθισμένη consulting εταιρεία: Η μοναδική επιδίωξη της δικής μας εταιρείας είναι να κάνει τη δική σας ακριβώς όπως την ονειρεύεστε.

health and safety consulting
Health & safety and Dangerous Goods Consultant and Trainer

Ο Παναγιώτης είναι από τα πρώτα και βασικά στελέχη της Mind The Gap και επικεφαλής του τμήματος Χημικών, Υγείας και Ασφάλειας της εταιρείας.  Απόφοιτος της Σχολής Χημικών Μηχανικών και με εκτενή εκπαίδευση σε θέματα και πρότυπα Υγείας και Ασφάλειας, ο Παναγιώτης είναι ένας πολύ έμπειρος σύμβουλος και εκπαιδευτής τόσο στο Health and Safety όσο και σε θέματα που αφορούν επικίνδυνα υλικά. Πρακτικός και ψύχραιμος είναι η φωνή της λογικής και της λύσης τόσο στη δική μας εταιρεία, όσο και σε όλες τις εταιρείες τις οποίες συμβουλεύει.

food consulting
ISO & Food Safety Consultant and Trainer

Η Νάσια είναι μια εκ των τριών πρώτων και βασικών μελών της Mind The Gap, επικεφαλής του τμήματος Διαδικασιών και όλων των θεμάτων που αφορούν την ασφάλεια τροφίμων. Με σπουδές ως τεχνολόγος τροφίμων και μεταπτυχιακό στο Food Quality Management, ειδικεύεται τα τελευταία χρόνια στα πρότυπα ISO, το σχεδιασμό διαδικασιών και το consulting εστιατορίων και μονάδων παραγωγής τροφίμων. Ως πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια της ΑνΑδ, η Νάσια είναι πολύ μεθοδική και μεταδοτική και καταφέρνει να βρει και να εφαρμόσει λύσεις ακόμη και σε περιπτώσεις που φαίνονται αδύνατες!

Health & Safety Consultant

Ο Μιχάλης είναι μέλος της Mind The Gap από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας της και είναι από τους πιο πολύτιμους συμβούλους μας, καθώς κατέχει εξίσου καλά τα θέματα υγείας και ασφάλειας και οργάνωσης διαδικασιών. Με σπουδές στη μηχανολογία και εμπειρία ως Μηχανικός Παραγωγής σε μεγάλες βιομηχανίες στην Ελλάδα, είναι σχολαστικός και διεξοδικός και καταφέρνει να βρίσκει την πιο αποδοτική λύση για κάθε κατάσταση σε χρόνο ρεκόρ!

office adming
Office Administrator - HR Coordinator

Η Ελίνα είναι η καρδιά του γραφείου της Mind The Gap, όλα περνάνε από τα χέρια της αν θέλουμε να γίνουν σωστά. Με σπουδές στον Τουρισμό, μεταπτυχιακό στο Human Resources Management και εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες, η Ελίνα ξέρει πώς να διαχειριστεί εξαιρετικά όλων των ειδών τις καταστάσεις και πώς να βγάλει τον καλύτερο εαυτό όλων μας!

H Χρύσω είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας περιβάλλοντος, με μεταπτυχιακές σπουδές στη διαχείριση ενεργειακών πόρων, ενώ σήμερα εκπονεί τη διδακτορική διατριβή της με θέμα την επίδραση των κοινωνικοοικονομικών παραγόντων στην ενεργειακή κατανάλωση των κτιρίων, στην εσωτερική ποιότητα του αέρα και στην ανθρώπινη υγεία των οικογενειών της Κύπρου. Έχοντας ειδικευτεί και πιστοποιηθεί σε θέματα σχετικά με το ISO 14001: 2015 και το πρότυπο OHSAS 18001:2008 η Χρύσω, με το ρόλο του Junior Consultant σε θέματα διαχείρισης, είναι ένα πολύτιμο μέλος της ομάδας της Mind The Gap.